Mens & Ruimte | Projectontwikkeling en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

Dorien Bosselaar | Nieuwe Partner

Proces- en projectmanagement m.b.t. vastgoedopgaven, projectontwikkeling, circulaire economie, (zwerf)afval, beheer en inrichting openbare ruimte.
Visieontwikkeling en uitvoering van ruimtelijk-economische vraagstukken
Conceptontwikkeling & brancheringsvraagstukken (vastgoed-gerelateerd)
Onderhandelen en contractvorming voor / met ondernemers en makelaar
Stakeholdermanagement
Projectcommunicatie (inzet middelen en kanalen)
Intermediair tussen publieke en private sector
Management (bedrijfsvoering, aansturen team)

Bijdragen aan een prettige leef- en verblijfsomgeving, dat is waar ik mij al ruim 20 jaar mee bezig houd. Wat dat betreft ben ik sociaal geograaf in hart en nieren. Met ruimtelijk inzicht de omgeving aanpakken en verbeteren, of het nu gaat over de gebouwen of over de openbare ruimte, beide zijn boeiend en spelen hun eigen rol.

Profiel

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om een project te initiëren, te concretiseren en te realiseren. Dit doe ik in de rol van project- en procesmanager, maar ook in de rol van adviseur. Met een praktische, planmatig aanpak, gecombineerd met een flinke dosis optimisme en doorzettingsvermogen, weet ik projecten succesvol te managen en mensen en partijen met elkaar te verbinden. Omdat ik zowel voor private partijen als voor gemeenten werk, ken ik beide kanten van de tafel, wat bijdraagt aan het maken van die verbindingen. Het stellen van prioriteiten, het nemen van beslissingen en de bijbehorende verantwoordelijkheid zijn voor mij daarbij vanzelfsprekend.

Door mijn open en directe manier van communiceren leg ik gemakkelijk nieuwe contacten en vind ik het leuk om samen te werken met collega’s en externe relaties. Een goede samenwerking leidt immers uiteindelijk tot een beter resultaat! Als gevolg hiervan beschik ik over een uitgebreid en stabiel netwerk. Het liefst werk ik in een flexibele en platte organisatie, waarbij professionele vrijheid voor mij belangrijk is om op ‘eigen wijze’ een project te realiseren. Ik vind het een uitdaging om in teamverband te werken en kennis en ervaring over te dragen. Met enkele jaren leidinggevende ervaring ben ik in staat een team te(bege)leiden en het beste in mensen naar boven te halen. Eigenheid, commitment, openheid en plezier in het werk staan bij mij hoog in het vaandel, net als het met elkaar kunnen sparren, van elkaar kunnen leren en elkaar uitdagen, om zo zowel het project als elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Selectie projecten

 • Verkoop en afronding woningen en commerciële ruimte in het project S-West van MRP Development (interim)
 • Ontwikkeling en verkoop woningbouwprojecten in Waddinxveen in opdracht van MRP Development (interim)
 • Beleidsmedewerker Economie bij de gemeente Soest (interim)
 • Beleidsmedewerker Grondstoffen bij de gemeente Soest (interim)
 • Begeleiding invoering ja/ja-sticker.
 • Projectleider Skills in de Stad bij de gemeente Den Haag
 • Programmamanager  ‘Dienstverlening aan ondernemers’ bij de gemeente Den Haag
 • Adviseur ‘afval’ bij gebiedsontwikkeling aan de Arena Boulevard in opdracht van Ballast-Nedam en AM
 • Adviseur retail ten behoeve van opstellen stedenbouwkundig plan herontwikkeling Westermarkt – Tilburg

drs. Peter Prak

Ontwikkel- & Projectmensch met veel energie, drive en creativiteit. Of zoals een Hoofd Projectontwikkeling van 100.000+ gemeente ooit zei: ''Jij kan zelfs vuurtorens verplaatsen. Niet omdat dit kan, maar omdat jij dat wilt''.
Burgerinitiatief/CPO, Project-/Gebiedsontwikkeling

Lees verder

ir. ing. Harm Hermant

Ondernemende Manager Gebiedsontwikkeling met ruime ervaring in de gemeentelijke (her)ontwikkeling en realisatie van woon- en werkgebieden en in het dagelijks leiding geven aan professionals in een inspirerende en coachende rol.
Gebiedsontwikkeling, Professionalisering

Lees verder

Nel Sangers

Kwartiermaker met groen hart.
Bruggenbouwer tussen inhoud en bestuurlijke processen.
Ruimtelijke Ontwikkeling Water en Natuur.
Burgerinitiatief/CPO, Natuur-/Landschapsontwikkeling

Lees verder

Peter Slot

Structureren en operationaliseren. Peter is de linking pin tussen beleid en uitvoering. Hij geeft nieuwe initiatieven handen en voeten. Meer dan 25 jaar ervaring met zeer complexe ruimtelijke projecten in de stedenbouw en infrastructuur.
Projectontwikkeling, Planningsmanagement

Lees verder

Bram Loggers | Nieuwe Partner

Hergebruik, placemaking, nieuwe functies vinden en specifieke woningbouw zijn enkele van de recente thema's in gebieds- , vastgoedontwikkeling en asset-management. Ik heb de kennis en ervaring om projecten en organisaties verder te brengen.
Gebieds- en Projectontwikkeling/CPO

Lees verder

Max van Baar | Nieuwe Partner

Ontwikkelingsmanager van vastgoed en gebieds-ontwikkelingen met bijzondere aandacht voor wonen en zorg. Respect voor elkaar en plezier in het werk staan voorop. Ervaren aannemer: “Dit was het leukste en mooiste project dat ik in mijn carrière deed!”
Gebieds- en Projectontwikkeling/CPO

Lees verder

Dorien Bosselaar | Nieuwe Partner

Bijdragen aan een prettige leef- en verblijfsomgeving, dat is waar ik mij als sociaal geograaf al ruim 20 jaar mee bezig houd. Met ruimtelijk inzicht de omgeving verbeteren, gebouwen of openbare ruimte, beide zijn boeiend en spelen hun eigen rol.
Omgevingsmanagement, Projectontwikkeling

Lees verder

Cooper Feldman  Mens & Ruimte

 • Specialist in Project- en Gebiedsontwikkeling
 • ​Ruime ervaring Publieke en Private sector
 • Ondernemende en Proactieve benadering
 • Klantgericht en Menselijke Maat

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze partners