Mens & Ruimte | Projectontwikkeling en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

Bureauprofiel van Cooper Feldman

Cooper | Feldman is een franchiseorganisatie voor zelfstandige managers in Project- en Gebiedsontwikkeling.

Zelfstandige professionals

Onze organisatie bestaat momenteel uit 6 senior partners met meer dan 30 jaar werkervaring. Hierdoor hebben wij een stevig netwerk bij overheden, corporaties, waterschappen, ontwikkelaars, adviesbureaus, onderwijsinstituten en ZZP'ers. In de huidige veranderende markt voor Project/Vastgoed- en Gebiedsontwikkeling zien wij kansen. Daarnaast werken er jonge professionals op projectgebonden basis bij ons. Door de franchiseformule van zelfstandig ondernemers is Cooper | Feldman een platte organisatie met lage overheadkosten. Zo kunnen wij voor onze opdrachtgevers snel schakelen en ZZP-tarieven hanteren. Tegelijkertijd bieden wij onze opdrachtgevers de voordelen van een groter advies- en management-bureau. Die voordelen zijn onder andere: meerdere disciplines en brede ervaring in huis, goede naam in de markt, stabiele organisatie, groot netwerk ter beschikking.

Co-creatie

In de huidige veranderende markt van vastgoed- en gebiedsontwikkeling komt steeds meer de nadruk te liggen op afstemming, draagvlak en co-creatie. Bij toenemende druk op de ruimte en meer burgerparticipatie vragen projecten een andere aanpak, en juist daar bieden wij ruimte. Juist onze ervaring als gebiedsontwikkelaars heeft ons geleerd om rode draden te vinden en te houden. En dat in het kluwen van een hoeveelheid aan stakeholders met elke hun eigen culturen, woordenboeken en belangen. Co-creatie vanuit overzicht, een menselijke aanpak en geduld is onze kern-competentie, óók in de harde sectoren Vastgoed en Infrastructuur.  Cooper Feldman heeft inmiddels ook een aantal junioren die we op projectbasis inzetten. Het zijn jonge enthousiaste mensen, maar wel stevig, communicatief sterk en bovenal hands-on. Daar selecteren wij op. Naast zelfstandig projectmanagement die ze onder onze begeleiding razendsnel ontwikkelen, beschikken ze over elk hun eigen vakkennis op gebieden van Sociale Gerontologie, Juridisch-Planologie, Geografie en Co-creatie.

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar een beproefde aanpak in co-makership bij de vernieuwing van een woonbuurt of de projectontwikkeling van uw vastgoed?

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze partners