Mens & Ruimte | Projectontwikkeling en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

CF-ontwikkelaar breekt lansen en grenzen op gebied van WMO en CPO

Cooper Feldman is niet alleen actief op gebied van projectmanagement. Op moment dat wij maatschappelijk ontwikkeling kunnen doen zullen we dat niet laten. Transparant, professioneel en bevlogen met eindgebruikers.

Een van onze partners heeft hiervoor het Maatschappelijk Ontwikkelbedrijf Locksley Collective opgericht. Tegen kostprijs wordt hier ontwikkeld. Vrijstaande woningen zijn bijvoorbeeld te koop vanaf 199.500 VON inclusief grond en BTW (!). Ook onze activiteiten als herontwikkelaar van de Pier van Scheveningen hebben al veel aandacht gekregen.
Daarnaast is het concept Knarrenhof booming. In meerdere gemeenten loopt dit proces welke een combinatie is van comfort, privacy, zelfredzaamheid, besparingen op de WMO, CPO en mantelzorg. In Zwolle is inmiddels een leden-stop (110 betalende leden en tientallen op de wachtlijst). In Hardenberg waren begin juni 360 mensen afgekomen op dit verhaal dat we samen met de wethouder Wonen en WMO hadden georganiseerd. Zelfs de grootste zaal in het theater bleek maar net genoeg.

Voor meer informatie:
Peter Prak 06 388 211 62

of bezoek

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze partners